2015. február 19., csütörtök

Legyen Ön is Milliomos!

Biztosan Ti is láttátok már ezt a játékot a tv-ben, sokat röhögtetek azokon, akik nem tudták a választ, Ti viszont igen :D
Ez a játék is ugyanazokkal a szabályokkal mőködik, kivéve, hogy itt nem lehet segítséget kérni se a "nézőktől", se felhívni valakit. Vagy tudod a választ, vagy nem. A kérdések pedig szlovák nyelvtanból és irodalomból vannak. A felkészítőtanárommal ezt prezentáció formájában oldottuk meg, az oldalak össze vannak kötve a kezdődiával, amin vannak a kérdések értékei (50, 100, 200, 500), és ezekre a számokra kattintva a prezentáció automatikusan a kérdésre ugrik. Ha jó a válasz, akkor pedig a felelő megkapja a kijelölt pontszámot, és ez így megy, amíg el nem fogynak a kérdések. Sokat dolgoztunk rajta, főleg a tanárnő, ezért remélem, Nektek is tetszeni fog és egészséggel használjátok majd :)
Sajnos bloggerbe nem lehet fájlokat feltölteni (vagy csak én vagyok ilyen béna xd), ezért létrehoztam egy NYILVÁNOS (vagyis nem kell belépni, bejelentkezni) Facebook csoportot, ahonnan nyugodtan letölthetitek a prezentációt és tanulhattok vele :)

LINK

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése